Zatvori

ReklamacijeGradskipopusti.com - Reklamacija ponuda

Kao posrednik koji oglašava promotivne ponude različitih ponuđača, sajt kuponholik.com nije odgovoran za eventualne nedostatke, greške ili oštećenja koji se odnose na proizvode/usluge koje pružaju naši partneri. Za kvalitet usluge/proizvoda odgovara partner. Portal gradskipopusti.com je odgovoran za pravilno funkcionisanje sajta.
Sadržaj svake ponude na sajtu kuponholik.com je usklađen i odobren od strane našeg Partnera. Ukoliko usluga/proizvod odstupa od navedenog sadržaja u ponudi, odgovoran je ponuđač usluge/proizvoda.
Kuponholik tim brzo i efikasno rešava sve reklamacije u cilju zadovoljstva naših korisnika. U slučaju Vašeg prigovora na kvalitet usluge/proizvoda, odmah kontaktiramo našeg Partnera u cilju rešavanja problema.
Reklamacija mora da sadrži:
- ime i prezime podnosioca reklamacije,
- šifru kupona i ID porudžbine
- detaljan opis zašto smatrate da dobijena - usluga/proizvod odstupa od opisa ponude

Neophodno je da reklamaciju pošaljete pismeno na e-mail adresu: gradskipopusti@gmail.com u roku od 14 dana od dana uplate ponude.
Rok za rešavanje reklamacije: 7 radnih dana od dana prijema reklamacije.
Povraćaj novca moguć je isključivo u situacijama kada ponuđač usluge/proizvoda, čiju ste promotivnu ponudu kupili na sajtu www.gradskipopusti.com, ne može omogućiti realizaciju usluge na način ugovoren u ponudi i za vreme trajanja roka iskoristivosti kupona.
Povraćaj novca nije moguć nakon isteka roka iskoristivosti kupona i kada su kuponi iskorišćeni.

Kupljeno:
-
. 0 RSD želim ovo