1.maj Švajcarska i Lihtenštajn 3 noći 27.04.2018. uz kupon 189e!| Gradski popusti Beograd 
Zatvori

1.maj Švajcarska i Lihtenštajn 3 noći 27.04.2018. uz kupon 189e!

Kupon, 1.maj Švajcarska i Lihtenštajn 3 noći 27.04.2018.

Ponuda kupona obuhvata:
- 1.maj Švajcarska i Lihtenštajn 3 noći 27.04.2018. uz kupon 189e!
Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (ac, dvd)
• smeštaj u hotelu 2/3*- tri noćenja sa doručkom (švedski sto)    
• smeštaj u 1/2, 1/3 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
• turistički pratilac
• panoramsko razgledanje grada sa  vodičem
• troškovi organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
• doplatu za jednokrevetnu sobu
• fakultativne izlete:
- Bern-Lucern 35 evra 
- Ženeva- Lozana 45 evra
• individualne troškove
• medjunarodno zdrastveno osiguranje 600 din.
- Napomena:
Pre kupovine kupona pozvati agenciju radi provere da li ima još uvek slobodnih mesta. 
Po dobijanju kupona odmah izvršiti rezervaciju - poslati broj kupona, ime i prezime putnika, termin, destinaciju, broj pasoša i matični broj na info@lavli.rs (Na taj način se prijavljujete za putovanje).
- Jedan kupon je za jednu osobu.
- Jedna osoba može kupiti više kupona.

 LAVLI Travel
Adresa:
Budimska 7 Beograd
Telefon:
011 3290 988
011 2769 188
Cirih je najveći grad Švajcarske sa 370.000 stanovnika. Sa ciriškog brda ( FIFA) pruža se predivan pogled na grad i ciriško jezero. Cirih leži na obali i kroz njega protiče reka Limat koja se izliva iz ciriškog jezera na kojoj je sa desne obale Niederdirf (stari grad) i univerzitet a sa leve Bahnhofstrasse-finansiski i trgovački centar Švajcarske.
ŠVAJCARSKA I  LIHTENŠTAJN
6 dana/3 noći
27.04. - 02.05.2018. 
Cirih je najveći grad Švajcarske sa 370.000 stanovnika. Sa ciriškog brda ( FIFA) pruža se predivan pogled na grad i ciriško jezero. Cirih leži na obali i kroz njega protiče reka Limat koja se izliva iz ciriškog jezera na kojoj je sa desne obale Niederdirf (stari grad) i univerzitet, a sa leve Bahnhofstrasse-finansiski i trgovački centar Švajcarske.
Plan putovanja:
1. Dan -Beograd
Polazak grupe sa parkinga kod Sava Centra oko 18.00 časova. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije. Italije sa kraćim pauzama za odmor.
2. Dan -Cirih
Dolazak u Cirih. Odlazak u obilazak grada uz pratnju vodiča. Obilazak pešice gradskog jezgra, Crkva Frau Münster ( gradjena u 9. veku kao benediktanski manastir, u 13. veku proširena u gotskom stilu, danas predstavlja zaštitni znak Ciriha), Lindenhof (uzvišenje u starom jezgru grada), Banhofstrasse (nekada rov sa vodom koji je 1864. godine zatrpan, danas je najskuplja ulica sa luksuznim prodavnicama i hotelima), Paradeplatz-trg (nekada stočna pijaca danas Finanzplatz i sedište dve najveće švajcarske banke). Smeštaj u hotel Slobodno vreme. Noćenje.
3. Dan -Cirih-Bern-Lucern-Cirih
Doručak. Slobodan dan za individualne aktvnosti, fakultativno: Odlazak na izlet do Berna i Lucerna. Bern-panoramski obilazak: Iako nije najveći grad, ipak glavni grad Švajcarske sa 130.000 stanovnika leži izdignut u okuci reke Aare ime je dobio po značenju reči Ber što znači medved. Zytglogge (gradska kula sa satom, koja je od 14.veka služila kao merilo vremena celom gradu. Danas se smatra za jedan od najstarijih satova Švajcarske, astronomski sat i sat sa figurama pokreće isti mehanizam). Ružičnjak (vrt ruža) sa 223 vrste ruža, 200 vrsta irisa i 28 vrsta rododendrona, tu se nalazi biblioteka, restoran a pruža se predivan pogled na stari grad). Kramgasse (jedna od najdužih trgovačkih ulica Evrope - 6 km, sa nadkrivenim trotoarima i bočnim sokacima gde se nalaze fontane-česme sa statuama iz 16. veka. Tu su nekada bile stare prodavnice i skladista, u toj ulici u broju 49, živeli su Ainštajn i Mileva Marić). Beren graben (deo parka namenjen braon medvedima, na obali Aare u starom delu grada, veoma čuvena i vrlo posećena atrakcija grada Berna gde i danas ima medveda koji je zaštitni znak na grbu Berna). Bundeshaus -savezni parlament (izgradjen 1900. godine u neo renesansnom stilu sa impozantnom kupolom), Rathausplatz (gradska kuća i trg, izgradjeni u kasno gotskom stilu posle velikog požara u kojem je veliki deo grada izgoreo). Nastavak putovanja do Lucerna. Lucern-svetski poznat istoriski i turistički grad nalazi se u srcu Švajcarske na obali Virwaldstätesee iz koga ističe reka Reus u podnožju planina Titlis-a i impozantnog Pilatus-a. Obliazak: Spomenik umirući lav (posvećen švajcarskim gardistima koji su herojski poginuli za vreme Francuske revolicije), Kapelbrücke (drveni most- izgradjen u 13. veku prvobitno kao utvrdjenje sa jezera, živopisan ikonama skoro ceo izgoreo u požaru 1993.godine), Wasserturm (vodena kula-osmougaona gradjevina na kraju mosta), Jezuitska crkva (prva veća sakralna barokna gradjevina izgradjena po nalogu jezuita), Kulturni i Kongresni centar (pod jednom kupolom objedinjuje kongresnu salu, kongresni centar i umetnički muzej, poznata kao izuzetno akustična sala), Rathaus (gradska kuća gradjena u italianskom renesansnom stilu sa tradicionalnim bernskim krovom). Slobodno vreme. Povratak u Cirih. Noćenje.
4. Dan -Cirih-Ženeva-Lozana
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, fakultativno: Odlazak na celodnevni izlet do Ženeve i Lozane. Dolazak u Ženevu. Obilazak grada uz pratnju vodiča, panoramski iz autobusa a potom pešice. Panoramski obilazak, vožnja kroz kompleks gde se nalazi Muzej crvenog krsta, Palata naroda… Zatim šetnja gradom, prelazak preko mosta Mon Blan, do katedrale, Gradske većnice, spomenika velikanima Reforme (podignut 1917. god.), trga Nev….. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Lozane. Obilazak Lozane, prestonice svetskog sporta, gde se nalaze Olimpijski muzej i sedište Međunarodnog olimpijskog komiteta. Panoramsko razgledanje grada, gornji deo grada oko katerale, najlepše građevine u gotskom stilu, i deo oko donjeg grada, gde se nalazi pristanište, šetalište pored jezera. Slobodno vreme. Povratak u Cirih.  Noćenje.
5. Dan -Cirih-Lihtenštajn (Vaduz)-Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Srbiju. Vožnja prema Lihtenštajnu do grada Vaduz-a. Šetnja centrom prestonice, koja je smeštena podno brda na kome je izgrđen dvorac, koji je privatna rezidencija kneževa Lihtenštajna. Slobodno vreme. Nastavak putovanja uz kraće pauze.
6. Dan -Beograd 
Dolazak na mesto polaska u popodnevnim časovima.
CENA ARANŽMANA: 249 evra
CENA uz kupon 189 evra
Mogući načini plaćanja :
• 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja
• 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.08.2018.
• platnim karticama (dina, visa, master, maestro)
Uslovi plaćanja:
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan plaćanja
Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom (ac, dvd)
• smeštaj u hotelu 2/3*- tri noćenja sa doručkom (švedski sto)    
• smeštaj u 1/2, 1/3 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
• turistički pratilac
• panoramsko razgledanje grada sa  vodičem
• troškovi organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
• doplatu za jednokrevetnu sobu
• fakultativne izlete:
- Bern-Lucern 35 evra 
- Ženeva- Lozana 45 evra
• individualne troškove
• medjunarodno zdrastveno osiguranje 600 din.
FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel  2/3*  se nalazi u širem centru mesta. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je na bazi noćenje sa kontinentalnim-pojačanim doručkom. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.
Kalkulacija radjena na 55 putnika
Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 osoba.
Napomena: Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen
VAŽNE NAPOMENE – MOLIMO VAS DA IH PROČITATE
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde   
* Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Moguće je doplatiti sedišta u II i III redu po ceni od 15 € po osobi, u IV i V redu po ceni od 10 € po osobi. Postoji i mogućnost biranja ostalih sedišta, ukoliko su raspoloživa, po ceni od 7€ po osobi. Ukoliko na put ide dupli autobus (dubledecker), cena doplate željenog sedišta na donjem nivou je 10€ po osobi, dok je prva sedišta na spratu („šoferka”) moguće rezervisati po ceni od 15 € po osobi, a ostala željena sedišta na spratu autobusa po ceni od 7 € po osobi.
* ZAUSTAVLJANJE RADI USPUTNIH ODMORA PREDVIĐENO JE NA SVAKIH 3,5 DO 4,5 SATA VOŽNJE NA USPUTNIM STAJALIŠTIMA, A U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI KAPACITETA STAJALIŠTA I USLOVA NA PUTU.
* NAPOMINJEMO DA JE PUTOVANJE GRUPNO, I TOME JE SVE PODREĐENO. PREMA TOME POTREBNO JE JASNO SAGLEDAVANJE SITUACIJE DA SU U VOZILU, MUZIKA I FILMOVI KOJI SE PUŠTAJU, NEUTRALNI PO SVOM SADRŽAJU, TEMPERATURA U VOZILU NE MOŽE SE INDIVIDUALNO ZA SVAKO SEDIŠTE PODEŠAVATI, I IMAJTE U VIDU DA ONO ŠTO JE ZA NEKOGA TOPLO, ZA DRUGOG JE HLADNO I SL. DAKLE, ZA GRUPNO PUTOVANJE POTREBNO JE PUNO RAZUMEVANJE MEĐU PUTNICIMA I OSEĆAJ KOLEKTIVIZMA.
* Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
* Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.
* Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
* Dva dana pre polaska organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska.
* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
* Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade.
* Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
* Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
* Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
* Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
* U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 5 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.
* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)
* Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
* Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
* Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.
* Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.
* Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, odnosno teritoriju države u koju putuje.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora Lavli Travel, licenca OTP 10/2013
Cenovnik br. 1 od 27.01.2018.god.

 

Uskoro
uskoro

1.maj Švajcarska i Lihtenštajn 3 noći 27.04.2018. uz kupon 189e!

550 RSD umesto 1.100 RSD

1.100 RSD Vrednost
50% Popust
550 RSD UštedaDo isteka ponude preostalo je:

8 kupljenih vaučera

Ponuda je uspela
Ponuda je istekla
Bali detoxPregledajte slične proizvode...