Zatvori

Beč i Bratislava 1 noćenje uz kupon 49e 08.12.2017. Party travel

Kupon, Beč i Bratislava 1 noćenje 08.12.2017.

Ponuda kupona obuhvata:
- Beč i Bratislava 1 noćenje uz kupon 49e  08.12.2017.
ARANŽMAN OBUHVATA :
 - Prevoz konfornim turističkim autobusom,
 - smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 2* u Bratislavi, 
 - usluga predstavnika agencije/vodiča,
 - troškove realizacije programa.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 - fakultativne izlete,
 - Šenbrun sa ulaznicom 20 evra (Imperijal tura),
 - Odlazak do Beca (drugi dan)- 10 eura,
 - Boravisna taksa 1.65 eura (ili 200 dinara),
 - ulaznice za lokalitete i muzeje,
 - medjunarodno zdravstveno osiguranje 350,00 dinara
 - individualne troškove putnika
- Individualni troškovi putnika
- Jedan kupon je za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Po dobijanju kupona pozvati agenciju radi rezervacije mesta
- Rok iskoristivosti - datum putovanja

 Party Travel
Adresa:
Čumićevo sokače br. 2 Ulaz iz Nušićeve lokal br. 139
Telefon:
+381 11 323 5052
+381 65 546 5748
BEČ I BRATISLAVA
AUTOBUSOM –  1 noćenje
POLASCI :08.12-11.12.2017.
Bratislava je glavni i najveći grad Slovačke sa 450.000 stanovnika i centar je regije „Mali Karpati“. Bratislava je politički, kulturni i privredni centar Slovačke. Sedište je slovačkog predsedništva, vlade, parlamenta kao i nekoliko muzeja, univerziteta, pozorišta, galerija kao i mnogih drugih privrednih, kulturnih i obrazovnih ustanova. Nalazi se na reci Dunav i jedan je od najgušće naseljenih gradova u Istočnoj Evropi. U periodu od 1536. do 1784. godine grad je bio prestonica kraljevine Mađarske.
Beč - u prebogatoj kulturnoj ponudi Beča, svako može da pronađe nešto za svoju dušu. Ne možete da mimoiđete velelepnu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. veka u bečkom "krugu dvojke", niti da ne odete do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politički uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali. Velelepna građevina parlamenta sa grčkim stubovima vuče na antiku, a zgrada Opere oduzima dah. Primer Art Nouveau arhitekture je građevina u kojoj se nalaze Klimtova dela i na čijem vrhu je ogromna zlatna kugla. Možda niste mislili da ćete u Beču naići na zgradu koja podseća na Gaudijev stil - arhitekta i umetnik Hundertwasser se postarao da vas iznenadi.
PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan BEOGRAD  
Polazak sa parkinga preko puta OTC (Buvljaka) Blok 42, N.Beograd  u kasnim večernjim satima ( 22 h).  Noćna vožnja preko Madjarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan BEČ - Ujutro dolazak do tržnog centra Pandorf i šoping u jednom  od  najvećih outlet-a u Evropi. Slobodno vreme do polaska za Beč. Panoramsko razgledanje grada : Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Marijahilfe strasse(šoping ulica). Slobodno vreme za šoping i šetnju gradom do polaska. Dolazak u Bratislavu u večernjim satima. Smeštaj grupe u hotel. Noćenje.
3.dan BRATISLAVA-BEČ
Doručak. Obilazak bratislavske tvrđave, koja se uzdiže nad starim delom grada, radi upoznavanja sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Panoramsko razgledanje grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Polazak iz Bratislave u ranim popodnevnim satima na fakultativni izlet do Beca. Dolazak u Bec. Slobodno vreme za razgledanje grada do polaska ili fakultativni odlazak na obilazak palate Belvedere, dvorca Šenbrun i Dunavskog tornja. Polazak iz Beča za Bratislavu po putnike koji nisu isli na izlet u vecernjim časovima. Noćna vožnja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i regulisanja pasoških formalnosti.
4.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima sledeceg dana.
CENA UZ KUPON (Hotel 2* u Bratislavi ): 49  eur
(Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  Banke Intesa na dan uplate)
ARANŽMAN OBUHVATA :
• Prevoz konfornim turističkim autobusom, 
• smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu u Bratislavi, 
• usluga predstavnika agencije/vodiča, 
• troškove realizacije programa. 
ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
• fakultativne izlete,
• Šenbrun sa ulaznicom 20 evra (Imperijal tura),
• Dunavski toranj sa ulaznicom 10 evra,
• Odlazak do Beca (drugi dan)- 10 eura,
• Boravisna taksa 1.65 eura (ili 200 dinara),
• ulaznice za lokalitete i muzeje,
• medjunarodno zdravstveno osiguranje 350,00 dinara
• individualne troškove putnika
DOPLATE:
Doplata za 1/1 sobu po prijavi i zahtevu naknadno.
Rok za prijavljivanje i dostavljanje dokumentacije je 05.12.2017. god. ili do popune mesta.
NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije,ostatak 15 dana pre početka aranžmana. 
• Na rate: mogućnost plaćanja u 2 rate do polaska 
• platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: -HOTELI U BRATISLAVI  3* usluga na bazi nocenja sa doruckom (Zvanična potvrda hotela u kom ce biti obezbedjen smestaj na bazi navedene usluge, dobija se najkasnije 2 dana pred polazak. U smestajne objekte se ulazi prvog dana posle  14 h,  a napustaju se poslednjeg dana u 9,00h. U pojedinim smestajnim objektima treci i cetvrti lezaj  mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog lezaja zavise od smestajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje ili kao klasican krevet.)
OPŠTE NAPOMENE: Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE) Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. 
Organizator putovanja je Turistička agencija PARTY TRAVEL“ d.o.o Beograd, Cumiceva 2 lokal 139. Licenca OTP 57/2016 od 09.03.2017
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja
Uskoro
uskoro

Beč i Bratislava 1 noćenje uz kupon 49e 08.12.2017. Party travel

350 RSD umesto 700 RSD

700 RSD Vrednost
50% Popust
350 RSD UštedaDo isteka ponude preostalo je:

12 kupljenih vaučera

Ponuda je uspela
Ponuda je istekla
Bali detoxPregledajte slične proizvode...

Kupljeno:
-
. 0 RSD želim ovo