Zatvori

Toskana 5 dana autobusom uz kupon 75e 25.05.2017.

Kupon, Toskana 2 noći 25.05.2017.

Ponuda kupona obuhvata:
- Toskana 5 dana autobusom uz kupon 75e 25.05.2017.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dubledecker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
* smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelusa 3* u Montekatiniju u 1/2 i 1/2+1 sobama
*obilaske prema programu (Bolonja – panorama grada)
* troškove organizacije I vođenja aranžmana
* usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* obaveznu boravišnu taksu u Montekatiniju, plaća se na recepciji 1 € ponoći.
* ulaznice I fakultativne izlete
* individualne troškove 
* putno osiguranje u iznosu od 5€ po osobi-suma osiguranja 35.000€ 
- Jedan kupona je za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Po dobijanju kupona pozvati agenciju da rezervišete mesta
- Nakon roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti


Party Travel
Adresa:
Čumićevo sokače br. 2 Ulaz iz Nušićeve lokal br. 139
Beograd
Telefon:
+381 11 323 5052
+381 65 546 5748 
TOSKANA – 
5 dana/ autobusom
POLAZAK:25.05 -29.05., 15.06-19.06. , 27.07 -31.07.,  24.08 -28.08., 21.09-25.09., 05.10-09.10., 19.10-23.10., 16.11-20.11
Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka… Toskana je poznata I po zaštićenim predelima I po velikom broju očuvanih starih gradova, zbog čega se na njenom tlu nalazi nekoliko mesta stavljeno na spisak baštine UNESKO-a, a sama regija je jedna od turistički najposećenijih u svetu… Firenca za Italijane, ali I ostatak zapadne Evrope ima veliki istorijski, obrazovni I kulturni značaj, pa je poznata I kao Italijanska Atina. Kao grad sa dobro očuvanim starim gradskim jezgrom I nizom vrednih građevina Firenca je I važno turističko odredište u Italiji. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESCO-a.Cinque Terre, ne prilagođeni deo obale italijanske rivijere, nalazi se u oblasti Ligurija. Sastoji se od pet malih naselja: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, i Riomaggiore. Ovaj deo obale, pet gradića I brda u okolini su zajedno deo Cinque Terre Nacionalnog parka I ujedno su deo UNESCO Svetske baštine. 
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan (četvrtak) Beograd
Polazak iz Beograda sa parking na N.Beograda,Blok 42, preko puta OTC u 18.00 h I vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30 sa parking ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske I Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora I graničnih formalnosti… 
2. dan (petak) Bolonja – Montekatini 
Prepodnevni dolazak u Bolonju. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, univerzitet, Due Tori, palata Banki, palata Notai, palata Akursio, trg Mađore... Slobodno vreme nakon obilaska. Nastavak putovanja za Montekatini – poznate italijanske banje. Po dolasku smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan (subota) Montekatini– Cinque Terre (ĆinkveTere) –Piza - Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet kroz Nacionalni park Cinque terre, slikovita sela Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, ManarolaiRiomaggiore deo su ovog nacionalnog parka. Autobusom dolazimo do mesta la Spezia gde se ukrcavamo na voz, koji nas vozi kroz čaroban pejzaž.
Ovo je jedno od najslikovitijih I najpoznatijih mediteranskih mesta. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u La Speciju I nastavak putovanja ka Pizi. Po dolasku obilazak grada: Krivitoranj, katedrala, krstionica, KampoMirakul... Slobodno vreme nakon obilaska. Povratak u Montekatini. Noćenje.
4. dan (nedelja) Montekatini – Firenca – Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Firence, grada u kome su živeli I radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo... Obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, krstionicaJovanaKrstitelja, TrgSinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekionareci Arno... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju I individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Montekatini. Slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju I Hrvatsku. 
5. dan (ponedeljak)
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima. (Krajusluge).
Cena aranžmana uz kupon 75 eur
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate)
USLOVI PLAĆANJA: 
• GOTOVINA (NA RATE): 40 % prilikom rezervacije, ostatak 15 pre putovanja
• KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. 
CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dubledecker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
* smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelusa 3* u Montekatiniju u 1/2 i 1/2+1 sobama
*obilaske prema programu (Bolonja – panorama grada)
* troškove organizacije I vođenja aranžmana
* usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* obaveznu boravišnu taksu u Montekatiniju, plaća se na recepciji 1 € ponoći.
* ulaznice I fakultativne izlete
* individualne troškove 
* putno osiguranje u iznosu od 5€ po osobi-suma osiguranja 35.000€ 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
Fakultativni izleti (minimum zarealizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete I uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
- Firenca – 25€, - Cinque Terre (Ćinkve Tere) /Piza - 35€
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% OD CENE ARANŽMANA
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak.
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. U pojedinim smeštajnim objektima treći I četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija I izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.
OPŠTE NAPOMENE:
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
Organizator putovanja može promeniti ugoverenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika, poremećaja I promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba I usluga.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika I usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Organizator putovanja je Turistička agencija „PARTY TRAVEL“D.O.O., Licenca OTP 57/2016 izdata 09.03.2016.godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

 

Uskoro
uskoro

Toskana 5 dana autobusom uz kupon 75e 25.05.2017.

450 RSD umesto 900 RSD

900 RSD Vrednost
50% Popust
450 RSD UštedaDo isteka ponude preostalo je:

13 kupljenih vaučera

Ponuda je uspela
Ponuda je istekla
Bali detoxPregledajte slične proizvode...