Zatvori

VENECIJA sa posetom Veroni i Vićenci, 1 noćenje, uz kupon 44e 21.04.2017.

Kupon, VENECIJA sa posetom Veroni i Vićenci VENECIJA 21.04.2017.

Ponuda kupona obuhvata:
-VENECIJA  sa posetom Veroni i Vićenci, 1 noćenje, uz kupon 44e 21.04.2017.
ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja,
- smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu u 1/2  i 1/ 2 +1 sobama ili okolini Noventi di Piave …( za termine u Julu I Avgustu)
- razgledanje grada prema programu putovanja
- usluga predstavnika agencije-vodiča,
- troškove realizacije programa
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete-organizovan odlazak na obilazak Verone i Vićence -20 eura (minimum 30 prijavljenih putnika)
- ulaznice za posete Muzejima
- povratnu kartu za brodić u Veneciji-15 eura
- međunarodno zdravstveno osiguranje 4 eura
- individualne troškove putnika
- Jedan kupon je za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Po dobijanju kupona odmah pozvati agenciju radi rezervacije mesta
- Rok iskoristivosti - datum putovanja

 Party Travel
Adresa:
Čumićevo sokače br. 2 Ulaz iz Nušićeve lokal br. 139
Telefon:
+381 11 323 5052
+381 65 546 5748 
VENECIJA  sa posetom Veroni i Vicenci
 4 dana / 1 noćenje – Autobusom
POLASCI: 21.04-24.04., 12.05-15.05.2017.      
VENECIJA  je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severnoistočnoj Italiji na Jadranskom moru. Središte je pokrajine Veneto i istoimenog okruga Venecija. U srednjem veku je bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope izmedju zapada i i istoka.-bila je prestonica Mletačke republike. Venecija je jedinstven grad na svetu, izgradjena je na 118 malih ostrva u laguni na ušću reke Brente sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata provorazredne vrednosti pa je  zbog toga proglašena spomenikom svetske baštine UNESKO-a
PROGRAM PUTOVANJA
1. dan POLAZAK
Polazak sa parkinga preko puta OTC *Buvljaka/Blok 42, N.Beograd u večernjim časovima (18 h) i voznja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30h sa parkinga kod Lokomotive.. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i granicnih formalnosti.
2. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA - LIDO DI JESOLO 
Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije i pesacko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv.Marka, crkva Sv.Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za šetnju i uživanje. Povratak brodicem u luku.i odlazak autobusom u Lido Di Jesolo,Noventa di Piave ili Oderzo. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA-VICENCA - LIDO DI JESOLO 
Dorucak. Posle doručka fakultativni polazak za Veronu i Vićencu. Verona je grad bogate istorije, poznat po rimskoj areni iz prvog veka. Posetićete Julijinu kuću , Trg Bra, Arena, Via Mazzini, piazza Erbe, Trg Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju.... Polazak za Vićencu. Vićenca je prelep univerzitetski gradic sa 23 građevine Andrea Palladia. Ovaj prelepi grad sa svojim skladnim ulicama i prelepom arhitekturom ce vas oduševiti i jednostavno ostaviti bez daha. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak  u večernjim časovima po putnike koji nisu išli na izlet. Polazak za Srbiju i noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.
4. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluge)
CENA ARANŽMANA 59 evra
CENA ARANZMANA ZA PUTNIKE UZ KUPON JE 44 € 
(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate)
ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja,
- smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu u 1/2  i 1/ 2 +1 sobama ili okolini Noventi di Piave …( za termine u Julu I Avgustu)
- razgledanje grada prema programu putovanja
- usluga predstavnika agencije-vodiča,
- troškove realizacije programa
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Fakultativne izlete-organizovan odlazak na obilazak Verone i Vićence -20 eura (minimum 30 prijavljenih putnika)
- ulaznice za posete Muzejima
- povratnu kartu za brodić u Veneciji-15 eura
- međunarodno zdravstveno osiguranje 4 eura
- individualne troškove putnika
DOPLATE: 
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50%  na cenu aranžmana 
NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje (na rate): 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
• Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)
• Preko računa
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: 
-HOTELI U LIDO DI JESOLO 3* usluga na bazi nocenja sa doruckom
(Zvanična potvrda hotela u kom ce biti obezbedjen smestaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak. U smestajne objekte se ulazi prvog dana posle  14 h,  a napustaju se poslednjeg dana u 9,00h U pojedinim smestajnim objektima treci i cetvrti lezaj  mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog lezaja zavise od smestajnih objekata, može biti sofa na razvlacenje ili kao klasican krevet.)
OPŠTE NAPOMENE
Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE) Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi 
Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja. 
Organizator putovanja je Turistička agencija PARTY TRAVEL“-a, Licenca OTP 57/2016 izdata 09.03.2016. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

 

Uskoro
uskoro

VENECIJA sa posetom Veroni i Vićenci, 1 noćenje, uz kupon 44e 21.04.2017.

300 RSD umesto 600 RSD

600 RSD Vrednost
50% Popust
300 RSD UštedaDo isteka ponude preostalo je:

10 kupljenih vaučera

Ponuda je uspela
Ponuda je istekla
Bali detoxPregledajte slične proizvode...